hétfő, január 22, 2018

Jogi nyilatkozat

Az Iconart Stúdió tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
Az Iconart Stúdió weboldalai, illetve annak minden tartalmi eleme, bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag Iconart Stúdió tulajdonosa jogosult.

Az Iconart Stúdió tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a cég weboldala tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni az eredeti oldalra történő, jól látható hivatkozás elhelyezése vagy feltüntetése nélkül.

Az Iconart Stúdió weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak és összeállítottak szerint, változtatás nélkül értendő. Mindezek mellett előfordulhat, hogy a weboldalakon az Iconart Stúdió akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az Iconart Stúdió semmilyen felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására, vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében, bár folyamatosan felügyeli azokat és törekszik a weboldalon megjelenő tartalmak aktualizálására és pontosságára.

Az Iconart Stúdió fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse.

Az Iconart Stúdió nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Iconart Stúdió weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. Iconart Stúdió egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

A személyes adatok védelme
Az Iconart Stúdió bármely, a weboldalai használata során tudomására jutott személyes adata személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az Iconart Stúdió részére, úgy hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az Iconart Stúdió az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa és kezelje.

Az Iconart Stúdió az Ön által megadott adatokat és információkat alapvetően, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

• piackutatás, piaci elemzés,
• vevői szokások elemzése,
• látogatottsági statisztikák összeállítása,
• ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
• tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
• tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
• megrendelések intézése.

Az Iconart Stúdió. - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira az Iconart Stúdió -val fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezel. Az üzleti titokként kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

Az Iconart Stúdió az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Iconart Grafikai Stúdió