hétfő, január 22, 2018

5 meggyŐzŐ érv

Hogy miért bízzuk inkább grafikusra kiadványaink tervezését.

 1. BIZALOM!
  Egy kiadvány a vállalkozása számára olyan, mint amikor egy ingatlanközvetítéssel foglalkozó iroda kiragasztja kirakatába az eladó ingatlanokról szóló hirdetéseit. Mit gondol, melyik iroda ébreszt nagyobb bizalmat a nézelődőben, ahol egy word-ben esetlegesen megszerkesztett oldalt, vagy ahol egy grafikus által szakszerűen és igényesen megtervezett hirdetést lát? Ön melyik irodába térne be szívesebben?
  Egy kiadványon az első pillanatban látszik, hogy azt nem szakember készítette. Ha ügyfele vagy leendő ügyfele kezébe vesz egy ilyen kiadványt, azonnal elgondolkodik rajta, hogy milyen minőségű szolgáltatást tud nyújtani egy olyan cég, akinek nincs igénye egy rendes kiadványra sem. Kiadványának és ezáltal vállalkozásának megítélése garantáltan romlani fog, értékesítési, kommunikációs célját kisebb hatékonysággal fogja elérni, azaz önnek nem vagy csak jóval kevesebb profitot fog hozni.
  Az Iconart grafikusai által tervezett kiadványok garantáltan pozitív képet mutatnak majd az ön vállalkozásáról már az első pillanatban. Terveztesse velünk kiadványát, hogy leendő ügyfelében bizalom ébredjen a vállalkozása, terméke, szolgáltatása iránt!

 2. TÖBB PROFIT!
  Ahhoz, hogy egy kiadvány elérje célját, például eladjon egy terméket, úgy kell elhelyezni a képeket és szövegeket, hogy azt a leghatékonyabban kommunikálja. Ehhez olyan tipográfiai, grafikai és nyomdai ismeretekre van szükség, amely csak egy szakembernek van meg. Ha kiadványát egy laikus tervezi meg, az garantáltan alacsonyabb szinten fog kommunikálni az olvasója felé, így a termékét ön sokkal kisebb hatékonysággal fogja tudni eladni, ezáltal profittól fog elesni.
  Terveztesse grafikussal a kiadványát, hogy az profin kommunikáljon és ezáltal vállalkozása több bevételre tegyen szert. Az Iconart grafikusai által tervezett kiadványok garantáltan több profitot fognak hozni önnek!
 3. MÉG TÖBB PROFIT!
  Ahhoz, hogy egy kiadvány a leghatékonyabban kommunikáljon kifelé, nem elég esztétikusnak és szakszerűnek lennie. Olyan marketingeszközökkel kell megtervezni, hogy az vezesse a szemet, és vágyat ébresszen az olvasóban az adott termék, szolgáltatás megvásárlására. A grafikusok 95%-a nincs tisztában a kiadványok marketing megközelítésével, ezért kiadványát ezek nélkül fogja elkészíteni, így az nem fog kellő hasznot hozni vállalkozásának.
  Az Iconart Grafikai Stúdió a magyar stúdiók azon 5%-ba tartozik, akik nagy hangsúlyt fektetnek a marketingre. A mi legfőbb célunk az, hogy a velünk terveztetett kiadvány rengeteg hasznot és ügyfelet hozzon önnek! Terveztesse velünk kiadványát, és mi olyan marketingeszközökkel készítjük azt el önnek, hogy a lehető legtöbb hasznot hozza az ön vállalkozása számára!
 1. KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG!
  Egy kiadvány költségeinek csak töredéke a grafikus díja, a költségek jelentős részét a nyomdai költségek teszik ki.  A nyomdai leadásnak komoly szakmai követelményei vannak, amit csak képzett szakember tud megvalósítani. Ezért amit megtakarít a grafikuson, kifizeti a nyomda felé, hiszen a nyomdák munkadíjat számolnak fel egy grafikai anyag nyomdakésszé formálásáért. Ráadásul a kinyomtatott anyagon utólag gyakran találni homályos, raszteres képeket, hibás karaktereket, levágott szöveg- és képrészleteket, fura színeket, vonalakat, amelyek a monitoron egyáltalán nem voltak láthatóak. Ezeket a hibákat egy laikus nem tudja kivédeni. Így gyakran megesik, hogy egy saját maga által megtervezett és  kinyomott kiadványt újra kell tervezni és nyomni, ami tetemes többletköltséget jelent.
  Terveztesse képzett grafikussal a kiadványát, hogy a nyomdakész termék olyan legyen, mint a monitoron is látott, és ráadásul ne legyen nem várt extra költségei. Az Iconart Grafikai Stúdió mindezen felül igen kedvező, korrekt áron tervezi meg önnek a kiadványát! Tekintse meg árainkat!

 2. BÜSZKESÉG
  Az Iconart grafikusai által tervezett kiadvány miatt biztos nem kell magyarázkodni senki előtt. A kiadvány esztétikailag és minőségileg is igényes lesz, amit Ön büszkén mutathat meg bárkinek. A kiadvány előnyös oldaláról fogja tükrözni az ön cégét, leendő ügyfele szívesebben veszi majd a kezébe, és szívesebb is olvassa majd végig.

 Kapcsolatfelvétel